دانلود مقاله مروري بر خصوصيات شيميايي،تغذيه اي ميوه ي ازگيل در pdf

سه شنبه 1 فروردين 1396
5:14
علی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مروري بر خصوصيات شيميايي،تغذيه اي ميوه ي ازگيل در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مروري بر خصوصيات شيميايي،تغذيه اي ميوه ي ازگيل در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله مروري بر خصوصيات شيميايي،تغذيه اي ميوه ي ازگيل در pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مروري بر خصوصيات شيميايي،تغذيه اي ميوه ي ازگيل در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
دراین پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه ی ازگیل مورد ارزیابی قرارگرفت ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شامل پی اچ محتوای فنلی پلی فنل اکسیداز میزان قندوپروتئین و ترکیبات آن ازنظر درمان ودارویی مورد بررسی قرارگرفت و پی اچ مطلوب درطی بررسیهای صورت گرفته 6/5 تعیین شد و با داشتن ترکیبات مهم دارویی درتولید داروهای گوناگون ازقبیل داروی خلط آور اسپکتورانت و داروهایی برای رفع کم خونی و التهابات روده و معده میتوان استفاده نمود و میزان قند این میوه به درجه رسیدگی این میوه بستگی دارد ودرصورت کال و نارس بودن مزه گسی را دارا می باشد که با این وجود نیز دارای خواص مهم شفابخشی می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 6 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مقالات من است. | قدرت گرفته از Blogroz.ir| طراح قالب Blogroz.ir
× بستن تبلیغات