دانلود مقاله فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند گياه دارويي چاي ترش با شيرين کنندگي استويا در pdf

پنجشنبه 17 فروردين 1396
6:47
علی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند گياه دارويي چاي ترش با شيرين کنندگي استويا در pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند گياه دارويي چاي ترش با شيرين کنندگي استويا در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند گياه دارويي چاي ترش با شيرين کنندگي استويا در pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند گياه دارويي چاي ترش با شيرين کنندگي استويا در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش منطقه ای گیاهان دارویی شمال کشور
تعداد صفحات: 2
چکیده:
گیاهان دارویی با خواص دارویی و درمانی شگفت انگیزشان می توانند جایگاهی خاص، ویژه و پررنگ تر در صنعت غذا داشته باشند. قسمتی از صنعت غذا که جای خالی کاربردی این گیاهان ملموس است، صنعت نوشیدنی های برپایه گیاهان دارویی است. از اینرو در این پژوهش بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند حاصل از گیاه دارویی چای ترش مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجا که مصرف شکر موجب بروز بیماریهای دیابت، دهان و دندان، چاقی و در پی آن بیماریهای قلبی و عروق کرونر می باشد بر آن شدیم تا از پودر عصاره برگهای گیاه استویا به عنوان شیرین کننده که مضرات شکر را ندارد، استفاده نمائیم. جای ترش یا هیبیسکوس سابداریفا با نام علمی . Hibiscus sabdariffa Linn متعلق به خانواده مالواسه (Malvaceae)، بومی مناطقی از آسیا (از هند تامالزی) و نواحی گرمسیر استوایی آفریقا می باشد و به طور وسیع در آمریکای مرکزی، آفریقا، استرالیا، فلوریدا و هاوایی ک شت و پرورش داده می شود. (2004, Gautam RD) و (1996, AY, Leung) و در ایران تنها در سیستان و بلوچستان قابل کشت بوده و ایرانشهر بیشترین سطح زیر کشت را دارا می باشد. چای ترش گیاه دارویی بسیار مهم در طب سنتی بوده و کاربردهای وسیع دارویی و غذایی در جهان دارد. از این گیاه در تهیه مربا، ژله، مارمالاد و نوشیدنی، بستنی و کیک استفاده می شود. نوشیدنی حاصل از عصاره دمنوش این گیاه به تنهایی و عسل نیز فرموله و بهینه گردیده است (ملاحسینی و همکاران 1391). در گلبرگ های این گیاه ترکیبات و آلکالوئیدهای مختلفی نظیر اسید آسکوربیک، ایسالدئیدها، بتاکاروتن، اسیدسیتریک، پکتین، پلی ساکاریدها، آنتوسیانین ها، دلفینیدین گالاکتوز و هیبستین و سایر مواد دیگر وجود دارد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 3 ] [ امتیاز : 0 ] [ امتیاز شما : ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مقالات من است. | قدرت گرفته از Blogroz.ir| طراح قالب Blogroz.ir
× بستن تبلیغات