دانلود مقاله ارزيابي روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهاي کيفي برگ هاي نعناع در pdf

پنجشنبه 17 فروردين 1396
6:53
علی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزيابي روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهاي کيفي برگ هاي نعناع در pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزيابي روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهاي کيفي برگ هاي نعناع در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله ارزيابي روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهاي کيفي برگ هاي نعناع در pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزيابي روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهاي کيفي برگ هاي نعناع در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 2
چکیده:
هدف: هدف از این تحقیق، بررسی کاربرد امواج مادون قرمز به صورت لامپ های مادون قرمز به عنوان یکی از منابع حرارتی جدید در فرآیند خشک کردن، در راستای نیل به بالاترین سطح کیفیت فرآورده خشک شده می باشد.ارزیابی بهترین شرایط خشک کردن شامل دمای نمونه، شدت تابش مادون قرمز و فاصله منبع تابش مادون قرمز تا سطح نمونه با هدف رسیدن به بهترین سطح برخی پارامترهای کیفی مانند زمان خشک کردن، میزان اسانس و میزان تغییر رنگ برگ های نعناع خوراکی را می توان اهداف این پژوهش برشمرد. روش پژوهش: در این پژوهش، آزمایش ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام شد. برگ های نعناع خوراکی (MenthaSpicata L) هر روز صبح از باغات سبزی اطراف شهر نیشابور جمع آوری شد و پس از تمیز نمودن سبزی ها از هر گونه آلودگی و ضایعات، در سه سطح دمای 30، 40 و 50 درجه سانتیگراد، سه سطح شدت تابش مادون قرمز 1562، 3125 و 4687 وات بر مترمربع و سه سطح فاصله لامپ های مادون قرمز تا سطح نمونه 10، 15 و 20 سانتیمتر خشک شدند. با استفاده از توزین همزمان نمونه بوسیله ترازوی دیجیتال (دقت 0/01)، زمان خشک کردن برگ های نعناع تا رسیدن به رطوبت 11 درصد بر پایه تر اندازه گیری شد. میزان اسانس برگ های خشک شده نعناع به روش تقطیر با دستگاه کلونجر (Clevenger) ، بر پایه وزن خشک اندازه گیری و محاسبه شد. همچنین میزان تغییر رنگ کلی برگ های خشک شده نعناع (E ) پس از عکسبرداری بوسیله دوربین دیجیتال، در نرم افزار متلب (Matlab) مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه گیری کلی: نتایج نشان داد افزایش دمای نمونه در تمام سطوح شدت تابش مادون قرمز و فاصله لامپ های مادون قرمز تا سطح نمونه، موجب کاهش زمان خشک کردن و افزایش میزان تغییر رنگ برگ های خشک شده نعناع می گردد؛ در حالیکه بیشترین میزان اسانس در دمای 40 درجه سانتیگراد بدست آمد. همچنین افزایش شدت تابش مادون قرمز در تمام سطوح دمای نمونه و فاصله لامپ های مادون قرمز تا سطح نمونه، موجب کاهش زمان خشک کردن، افزایش میزان اسانس و افزایش تغییر رنگ نمونه گردید. از طرفی با افزایش فاصله لامپ های مادون قرمز تا سطح نمونه در تمام سطوح دمای نمونه و شدت تابش مادون قرمز، زمان خشک کردن افزایش، میزان اسانس کاهش و میزان تغییر رنگ نمونه کاهش یافت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 3 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مقالات من است. | قدرت گرفته از Blogroz.ir| طراح قالب Blogroz.ir
× بستن تبلیغات