دانلود مقاله ارزيابي تغذيه اي دانه هاي خشک شده گوجه فرنگي در pdf

جمعه 18 فروردين 1396
4:20
علی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزيابي تغذيه اي دانه هاي خشک شده گوجه فرنگي در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزيابي تغذيه اي دانه هاي خشک شده گوجه فرنگي در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله ارزيابي تغذيه اي دانه هاي خشک شده گوجه فرنگي در pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزيابي تغذيه اي دانه هاي خشک شده گوجه فرنگي در pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 4

چکیده:

دو نمونه دانه گوجه فرنگی، که محصول فرعی یک کارخانه کنسروسازی گوجه فرنگی بودند، برای تعیین آنالیز تقریبی، محتوای اسید آمینه و قابلیت هضم آن، و نسبت اثربخشی پروتئین، مورد ارزیابی قرار گرفتند. از این دانه ها، به جای ذرت و کنجاله سویاSBM) در رژیم غذایی جوجه، و با مبنای مساوی قابلیت هضم حقیقی اسید آمینه و TMEn استفاده شد. دانه های گوجه فرنگی حاوی 8/5%رطوبت، 25 % پروتئین خام، 20 % چربی 3/1% خاکستر،35/1%فیبر رژیمی،0/12%کلسیم، 0/58%فسفر، 3204 کیلوکالری در کیلوگرم TMEn بودند. مقادیر کلی متیونین، سیستئین، و لیزین در دانه های گوجه فرنگی، به ترتیب0/39 و 0/40 و 1/34 بودند .میزان نسبت اثربخشی پروتئین (وزن گیری به ازای هر واحد جذب پروتئین)، در تغذیه جوجه ها با پروتئین خام 9 درصد 2/5بود که در تغذیه با SBM 3/6بود وقتی رژیم های ذرت بر اساس مبانی مساوی قابلیت هضم حقیقی اسید آمینه و TMEn تنظیم شدند، بیش از 15 دانه های گوجه فرنگی توانستند جایگزین ذرت و SBM شوند، بدون اینکه هیچ اثر نامطلوبی بر وزن گیری جوجه، جذب غذا، یا نسبت وزن گیری: تغذیه از 8 تا 21 روز پس از خارج شدن از تخم، داشته باشند. وجود دانه های گوجه فرنگی با هر مقداری در رژیم غذایی، هیچ تأثیر معنی داری روی رنگدانه های پوست نداشتند


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 7 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مقالات من است. | قدرت گرفته از Blogroz.ir| طراح قالب Blogroz.ir
× بستن تبلیغات